Nyhedsbrev Oktober 2019

KOM OG SE VORES "NYE" SPISESTUE

På Rørvig Centret er vi glade for folk, der har hænderne skruet rigtigt på; vores seneste byggeprojekt vores nye spisestue - og der er vi klar til at byde jer velkommen.

Den 10/10 får vi vores nye møbler, og vi glæder os til at lade jer spise og drikke i vores nye rammer og hyggeligt lag. 

HUSMANDSKOSTENS SUCCES FORTSÆTTER

I vanlig stil har vi hver onsdag mange gæster på besøg til vores husmandskost, men skulle I ikke have nået at besøge onsdagsmenuen over sommeren er der ingen grund til panik: vi fortsætter i oktober.

Prisen og kvaliteten forbliver den samme. For kun 100,- pr. person kan I blandt andet nyde vildand eller dådyr, og den første onsdag i måneden er der selvfølgelig wienerschnitzel på menuen.

Se mere om månedens menu på vores facebookopslag her

MORTENSAFTEN PÅ RØRVIG CENTRET

Den 10. november er en særlig dato, her fejrer vi mortensaften. Alene ved tanken løber vores tænder i vand, for vi serverer traditionen tro kartofler og en dejlig steg af and.

Kom og nyd en aften i vores rammer med andesteg og æblekage til dessert for kun 250,-
Skulle I foretrække at bruge aftenen derhjemme, laver vi også maden ud af huset for 200,-

Ring til os på 5991 8844.

SÆT KRYDS I KALENDEREN TIL ÅRETS JULEMARKED

Ja ja, vel er vi tidligt på den - men efterårskulden er begyndt at trænge sig på, så vi varmer os over, at det snart er tid til gløgg, æbleskiver og nissehuer.

Hvis du, ligesom os, glæder dig til julen, så sæt kryds i kalenderen den 30/11 og 1/12. Der afholder vi årets julemarked, og et væld af lokale producenter er inviteret til at komme og sælge deres skønne varer.

Begge dage er fra 10.00-16.00, og vi har boder både ude og inde.
Se mere på vores facebookbegivenhed indtil da lige her.